Kiri x Pepper 2022

Ik verwacht Kiri eind mei loops dus pups begin Augustes.
Pups verwacht deze zomer in Nederland, Amsterdam
Met deze ouderdieren verwacht ik de meest geweldige werkhonden met een super temperament!
Kiri is actief in Agility, Frisbee en schapendrijven.
Pepper is actief in schapendrijven woont in Duitsland.
Ik zal een methode gebruiken die Puppy culture wordt genoemd als socialisatie, zodat pups een goede basis hebben voordat ze naar hun nieuwe huisje gaan.
Ze worden afgespeend op kvv vers vlees.
Ik ben nog op zoek nog naar actieve baasjes die met ze aan het werk willen gaan.

 

Greifental Pepper

We hebben Pepper als dekreu gekozen omdat we vinden dat hij en Kiri elkaar goed aanvullen.
Hij heeft een grote bereidheid tot samenwerken en voldoende kracht om grotere groepen schapen probleemloos te verplaatsen. Samen met zijn baasje heeft hij meegedaan aan klasse 3 proeven.
Pepper is ook cool en onverschrokken.
Hij werkt probleemloos met verschillende rassen schapen en kuddegrotes en toont zich in het dagelijks leven een zeer vriendelijke, rustige hond, die niet snel verstoord wordt.

Zijn moeder is Greifental Kerry  Samen met haar eigenaar Kai Haus won ze meerdere keren en werd ze meerdere keren geplaatst in open klasse en wist ze de 5e plaats te behalen in de kwalificatie voor de DM 2018. Ook haar nakomelingen kunnen goede plaatsingen laten zien op diverse proeven.

 

Pepper's vader Deerplay Neil was als tweejarige al geplaatst in klasse 3 trails. Volgens zijn geleider, Anita Hermes, laat Neil alles zien wat je van een goede hond kan wensen. Hij is sterk, heeft veel schaapsgevoel en is cool. Tegelijkertijd werkt Neil rustig en heeft hij veel stijl. Zijn vrolijke, ongecompliceerde karakter is absoluut aangenaam in het dagelijks leven, hij is gemakkelijk in de omgang en cool in zijn kop.